Üdvözöllek!

Az Alpha Market Research Inc., USA, Las Vegas, új nemzetközi távmunkát indít a piacon. Ez nem más, mint cégek weboldalainak tesztelése órabérben. Az órabér 15-25 $, a heti óraszám maximium 10 óra. Ez azt jelenti, hogy legjobb esetben akár 1000,- $ / hó jövedelem is megkereshető, önállóan távmunkában!

A cég, a tesztelők előregisztrációját 2010. június 8-án indította. Ha beregisztrálsz, azonnal jóváír 400,- $-t részedre, amit a Webirodádban megtekinthetsz.

Három lehetőséged van a pénzkeresetre:

1. Önállóan végzed a tesztelést a fenti órabérért.
2. Ismerőseidnek is ajánlod a tesztmunkát. Ekkor, minden hozzád regisztrált csoporttag után 10-10,- $-t ír jóvá a cég
számodra!
3. Ha a csoporttagjaid újabb tagokat regisztrálnak maguk után, azokért fejenként 0,01,- $-t ír jóvá a cég számodra!
Megleptés! Minden, a nem általad behozott tagok után is lineárisan 0,01,- $-t jóváír számodra a cég, bárhol a világon regisztrált az illető!

Nem kell fizetni semmiért,nem kell eladni vagy vásárolni semmit. A regisztráció is ingyenes, bármikor leírakozhatsz. Itt regisztrálhatsz:

http://www.websitetester.biz/index.php?lang=en&ref=9d1679385cf4d4cc3554adfbcde58b63


A cég honlapjára a regisztációs oldal alján, a (C) 2010 Alpha Market Research, Inc. szövegre kattintva léphetsz be.Olvass el mindent amit itt találsz, nézd meg a cég elérhetőségeit!

Regisztrációd után azonnal beléphetsz a Webirodádba, ahol láthatod milyen gyorsan regisztrálnak utánad, és az utánuk jóváírt 0,01,- $-okat!

Regisztrácó menete:

Keresztnév:
Vezetéknév:
E-mail:
Jelszó:
Jelszó megismétlése:
Utca, házszám:
Város:
Megye:
Ország:
Kód bemásolása:
Submit-ra klikk

Ha Gmail-ben van E-mail címed, letöltheted az automatikus fordítóprogramot az Új funkciók/Üzenetfordítás menükben.
Én a Google Chrome-ot használom, mert automatikusan lefordít minden honlapot a beállított nyelvre.

A munka 2010. szeptember 1-től indul, most az előregisztrációk folynak. Minél többen regisztrálnak utánad, annál több pénzt fogsz keresni!Ha vannak külföldi ismerőseid, őket is érdemes csatlakoztatni magadhoz!Minél többen leszünk, annál hatékonyabban működik a WEBSITE TESTER, és annál többet fogunk keresni általa! Nagyon gyors a növekedés, győződj meg róla magad!

Miből történik a pénzek kifizetése? A weboldalukat teszteltetni kivánó cégek befizetéseiből, mely nekik forgalmat is hozhat, hiszen a teszteltetés egyben reklám és piac is számukra!

Sok sikert!